Евгения Живкова, внучка на комунистическия лидер Тодор Живков така и

...
 Евгения Живкова, внучка на комунистическия лидер Тодор Живков така и
Коментари Харесай

Никой не иска къщата на наследниците на Тато

 

Евгения Живкова, внучка на комунистическия водач Тодор Живков по този начин и не може да даде чартърен към този момент 7 месеца новата първокласна къща в тузарския столичен квартал „ Бояна ”, която интензивно градеше през последните 2 години. Бляскавият парцел, издигнат върху имот на знаковата за клана Живкови улица „ Секвоя ”, е на имотния пазар от месец май, само че искащи няма. Причината – имало е няколко предложения за пазаруване, само че Живкова не желае нови притежатели, а наематели.

Цената е непостижима за множеството българи – 7 500 евро или 15 000 лв. на месец и то без Данък добавена стойност. Наемателят би трябвало да заплати при нанасянето си предплатено 2 наема, или 36 000 лв.. Разходите по поддръжка и режийните също са за сметка на наемателя. Друго стеснение пред бъдещите клиенти е, че те сами би трябвало да обзаведат постройката. Изцяло приключени и подготвени за употреба са само кухнята и четирите бани.

Триетажната съвременна и първокласна къща е със застроена повърхност от 600 квадрата и с двор от близо 1,2 декара. На първия етаж има голяма всекидневна, изцяло оборудвана съвременна кухня, кабинет, хигиеничен възел. На втория етаж са четирите слънчеви спални, които имат лични бани. Третият етаж е трансфорат в невероятна тераса от 130 квадратни метра с панорамна панорама към Витоша и столицата, а приземния етаж има сауна и помещение за игри. Къщата разполага и с пет паркоместа, като дворът е с размери на футболно игрище, написа Ретро.

Наследниците на Тодор Живков разполагат и с още един граничещ с двете къщи имот от съвсем 2 декара на улица „ Секвоя ”, върху който също възнамеряват да строят след време. На същата улица е и къщата, в която от години живее Евгения Живкова със фамилията си.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР